Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Nokian

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Nokian ελαστικά

Με τα ελαστικά Nokian μπορείτε να βασίζεστε στην ασφάλεια που προσφέρουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και ειδικά σε αυτές του ακραίου χειμώνα.

Ήταν η εταιρεία που εφηύρε το πρώτο χειμερινό ελαστικό (Nokian Kelirengas) που χαρακτηρίστηκε από ένα παχύρρευστο προφίλ το 1934. Η Nokian είναι ανεξάρτητος Φινλανδός κατασκευαστής ελαστικών που ιδρύθηκε το 1932 στην πόλη της Nokia και είναι θυγατρική του διάσημου κινητού τηλεφώνου Nokia. Η εταιρεία κατασκευάζει επί του παρόντος ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία και ειδικά βιομηχανικά οχήματα. Η εταιρεία πωλεί τα περισσότερα από τα προϊόντα της στο εξωτερικό και οι κύριες εξαγωγικές της αγορές είναι η Ρωσία, η Βόρεια Αμερική και η Ανατολική Ευρώπη. Τα χειμερινά ελαστικά Nokian είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο λόγω της αντοχής τους σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Φυσικά, παράγουν επίσης μια σειρά από θερινά ελαστικά και ελαστικά όλων των εποχών.

Λόγω του μοναδικού τοπίου και των καιρικών συνθηκών της Φινλανδίας, η εταιρεία κατέκτησε φυσικά την αγορά ειδικών, βιομηχανικών και δασικών ελαστικών. Η Nokian αντιπροσωπεύει την εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα σε βλάβες και φθορά. Αυτά είναι ελαστικά με τα οποία αισθάνεστε σίγουροι, ανεξάρτητα από τον τύπο επιφάνειας και την κατάσταση, κατά την καθημερινή οδήγηση στην πόλη και πέραν αυτής.

Ενδιαφέροντα γεγονότα:

Η Nokian έχει το δικό της κέντρο δοκιμών στο Ivalo της Λαπωνίας, βόρεια του Αρκτικού Κύκλου. Είναι το βορειότερο κέντρο δοκιμών ελαστικών υπό χειμερινές συνθήκες.

Το κεντρικό γραφείο της Nokian βρίσκεται στη μικρή φινλανδική πόλη της Nokia στον ποταμό Nokianvirta.

Τα ελαστικά αυτά κατασκευάζονται όχι μόνο στη Φινλανδία, αλλά και στη Ρωσία. Το εργοστάσιο στην Αγία Πετρούπολη είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ελαστικών στον κόσμο.

Η σειρά ελαστικών της Nokian προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό σε μεταβαλλόμενες πολωνικές καιρικές συνθήκες και η εξαιρετική οδηγική της ικανότητα και το κράτημα εγγυώνται την ασφαλή οδήγηση τόσο στους ξηρούς όσο και στους βρεγμένους δρόμους. Η φινλανδική μάρκα έχει ενσωματώσει μια σειρά από καινοτόμες λύσεις στο ελαστικό, συμπεριλαμβανομένων των εγκοπών Cross-Block και των αυλακώσεων Swoop, οι οποίες βελτιώνουν τη δυνατότητα οδήγησης και το κράτημα. Η σειρά Nokian σχεδιάστηκε για οχήματα υψηλής απόδοσης και η εξαιρετική της απόδοση σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα σταθερότητας και ακρίβειας οδήγησης θα ευχαριστήσουν κάθε οδηγό που ψάχνει για ένα ελαστικό που προσφέρει κάτι περισσότερο από το σωστό χειρισμό δρόμου. Το ελαστικό κατασκευάζεται με τη χρήση της ευφυούς σύνθεσης πυριτίου Nokian, η οποία διατηρεί τα χαρακτηριστικά του σε ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και παράγει λιγότερη θερμότητα κατά την οδήγηση, με αποτέλεσμα εξαιρετικά αργό ρυθμό φθοράς των ελαστικών. Το ελαστικό διαθέτει επίσης ένδειξη φθοράς πέλματος. Ο δείκτης φθοράς πέλματος από πέλμα DSI με πατέντα Nokian σημαίνει ότι οι τιμές φθοράς μπορούν να διαβαστούν ακόμη πιο εύκολα. Το ελαστικό διαθέτει ασύμμετρο πέλμα, το οποίο βοηθά στη διασπορά του νερού και τη μέγιστη πρόσφυση, ακόμα και σε πολύ βρεγμένους δρόμους.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 698
προβολή περισσότερων 20
του 698
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή