Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Petlas

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Petlas ελαστικά

Ότι όχημα και διαθέτετε τα ελαστικά Petlas θα είναι ο αξιόπιστος συνδετικός σας κρίκος με το έδαφος

Η Petlas είναι μια τουρκική εταιρία παραγωγής ελαστικών, που ιδρύθηκε το 1976. Οι κύριες εφαρμογές της είναι αγροτικά, επιβατικά, ελαφρά και βαρέα φορτηγά, καθώς και στρατιωτικά ελαστικά για οχήματα και μαχητικά αεροπλάνα. Τα ελαστικά στρατιωτικών εφαρμογών ήταν η αρχική της εστίαση στην αγορά κατά τις δύο πρώτες δεκαετίες λειτουργίας.

Ωστόσο, από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, η εταιρεία παράγει επίσης ένα ευρύ φάσμα ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2010, η εταιρεία παράγει επίσης ελαστικά κατηγορίας HT, AT και MT για οχήματα παντός εδάφους 4WD.

Η Petlas εξάγει πρόσφατα ελαστικά πάνω από 100 χώρες και συνεχίζει τα ερευνητικά και αναπτυξιακά της σχέδια αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγική της ικανότητα με ισχυρούς προσανατολισμούς μάρκετινγκ και μερίδιο αγοράς καθημερινά μέσω περιβαλλοντικής προσέγγισης.Η Petlas έχει λάβει σημαντικά μέτρα για να μειώσει τις εκπομπές CO2 και να περιορίσει τις τοξικές χημικές ουσίες για να παράγει ελαστικά φιλικά προς το περιβάλλον και καυσίμων.

Με την υπέρβαση των προβλημάτων με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της, εφαρμόζοντας το Γενικό Μοντέλο Διαχείρισης Ποιότητας σε όλα τα τμήματα της, η Petlas διαπνέεται με την αρχή της συνεχής βελτίωσης. Πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 που έχει παραληφθεί μετά από επιθεώρηση του Γερμανικού οργανισμού RWTÜV το 1998 και πιστοποιητικό βιομηχανικής ποιότητας AQAP-110 (συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ελαστικών) το οποίο έχει παραληφθεί μετά από επιθεώρηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας το 1999 είναι μόνο τα πρώτα δύο από τα πιστοποιητικά που έχει αποκτήσει η Petlas μέσω της ποιοτικής πορείας της.

Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένες από τις τεχνολογίες της που εφαρμόζονται στα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων.

FST

Τεχνολογία Fine Silica

Το μίγμα πέλματος από σιλικόνη που αναπτύχθηκε μέσω της τεχνολογίας FST παρέχει εξαιρετική συμπεριφορά σε συνθήκες ξηρού και βρεγμένου οδοστρώματος ενώ η αντίσταση κύλισης μειώνεται σημαντικά. Αυτό, με τη σειρά του, έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.

ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ

Χωρίς ενώσεις υπόστρωμα πολυαμιδίου και φαρδιές μεταλλικά σύρματα.

Υψηλή ασφάλεια οδήγησης, άνεση και ανθεκτικότητα.

JOINTLESS MONO STRAND BEAD WIRE AND HARD BEAD FILLER

Ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ ελαστικού και ζάντας για πιο ακριβή εμπειρία οδήγησης. Βελτιώστε την πλευρική ευστάθεια σε στροφές υψηλής ταχύτητας και ομοιομορφία για ομαλότερη οδήγηση. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77158
προβολή περισσότερων 20
του 77158
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή