Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Riken

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Riken ελαστικά

Riken ελαστικά, αποτελεσματικότητα και ευρωπαϊκή ποιότητα σε προσιτή τιμή

H Riken ως κατασκευαστής ελαστικών δραστηριοποιείται στον βιομηχανικό κλάδο από το 1917. Πλέον είναι θυγατρική της Michelin, η οποία θέλοντας να χτυπήσει την κινέζικη αγορά και να συναγωνιστεί τις χαμηλές τιμές των ασιατικών brand ξεκίνησε να κατασκευάζει, ελαστικά οικονομικότερα, τα οποία από ότι φαίνεται είχαν μεγάλη απήχηση στο ανατολικό ημισφαίριο. Μια από αυτές της οικονομικότερες μάρκες της εταιρείας Michelin είναι και η Riken. Βρίσκονται εν ενεργεία από το 1979, ενώ παράγουν μια σειρά ελαστικών που απευθύνονται τόσο στους απλούς καταναλωτές με επιβατικά οχήματα, όσο και στους επαγγελματίες με φορτηγά και βαν. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια τα ελαστικά Riken έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τόσο την αισθητική όσο και την τεχνολογία για να καταστίσει τα λάστιχά της κατάλληλα για τον Ευρωπαϊκό καιρό και όλα αυτά σε αρκετά δελεαστικές οικονομικές τιμές. Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της Michelin με το εργοστάσιό της στην Σερβία.

Η σειρά Road Ready που απευθύνεται σε μικρά φορτηγά και τρέιλερ, παρέχει ασφάλεια, καλή πρόσφυση και κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα καθώς και μειωμένους θορύβους, ενώ συγκεκριμένα τα λάστιχα για τρέιλερ έχουν την ιδιαιτερότητα του να μην αναπτύσσουν υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αντοχή και την χαμηλή κατανάλωση σε καύσιμα. Mεγάλη ποικιλία σε μοντέλα και τιμές θα βρείτε στο elastiko.com και ελαστικά Riken για μεγάλα φορτηγά με την ON-OFF READY να ξεχωρίζει για τον στιβαρό σκελετό με το ειδικό σκάλισμα στο πέλμα για δραστηριότητες on και off δρόμου, καθώς και την ειδική σχεδίαση για μεγάλη δύναμη έλκυσης σε λάσπη και όχι μόνο, και στην αποβολή χαλικιών. Τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στη σειρά για τα απλά επιβατικά οχήματα, την Allstar, περιλαμβάνουν υψηλή πυκνότητα γλίστρων και πολυάριθμα μπλοκ πέλματος, προσφέροντας καλή πρόσφυση σε χιόνι αλλά και υγρό οδόστρωμα. Λόγω των αυλακώσεων του πέλματος, παρέχει αποτελεσματική εκκένωση χιονιού και λάσπης, ενώ έχει εξαιρετικό διαμήκες "πιάσιμο" κατά την πέδηση και την επιτάχυνση.

H σειρά Raptor με τρεις τύπους: HR, VR και ZR. Διαθέτει προηγμένα υλικά πέλματος και κατευθυντήριες διαδρομές για να δώσουν στο ελαστικό το κράτημα σε υγρές και στεγνές επιφάνειες. Αυτή η σειρά παρέχει εξαιρετικό κράτημα και χειρισμό με μοναδικό σχεδιασμό σε προσιτές τιμές.

Όλα τα ελαστικά Riken® αναπτύσσονται για άνεση και ξεκούραση. Τα ελαστικά βελτιώνονται στο σχεδιασμό πέλματος μέσω υπολογιστή, δίνοντας στο ελαστικό βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά. Χείλη προστασίας είναι ενσωματωμένα στο σχεδιασμό για να μειώσουν τις πιθανότητες να χτυπήσετε τη ζάντα όταν χτυπάτε γωνίες και λακκούβες. Σχεδιασμένα για να διατηρούν το σχήμα τους σε υψηλές ταχύτητες, τα πλευρικά τοιχώματα είναι καλά κατασκευασμένα δίνοντας στο ελαστικό γρήγορη απόκριση κατά τη διάρκεια των στροφών.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 174
προβολή περισσότερων 20
του 174
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή