Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Roadstone

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ROADSTONE;

Μπορεί η μάρκα Roadstone να μη λέει πολλά στους περισσότερους. Στην πραγματικότητα όπως πρόκειται για τα μεσαίας κατηγορίας ελαστικά της NEXEN. H εταιρία τα προωθεί ως budget, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για πολύ ανώτερα ποιοτικά ελαστικά από τα αντίστοιχα της κατηγορίας τους.

Η γκάμα των ελαστικών Roadstone έχει δημιουργηθεί προσεκτικά για να ικανοποιήσει τους φίλους των τεσσάρων τροχών, με σειρές για επιβατικά οχήματα, SUVs, και ελαφρά φορτηγά. Τα Roadstone είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συνδυάζουν ασφάλεια, οικονομία και απόδοση.

ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ;

Η παραγωγή των ελαστικών γίνεται σε τρία διαφορετικά εργοστάσια ανάλογα με τον τύπο. Τα δύο βρίσκονται στη Νότια Κορέα, ενώ το άλλο σε μια έκταση 500.000 τετραγωνικών μέτρων στην Κίνα. Η εταιρία έχει τμήματα έρευνας και ανάπτυξης σε διάφορα σημεία ανά τον κόσμο με τα πιο πρόσφατα να έχουν ιδρυθεί στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Η επένδυση σε νέες τεχνολογίες έχει αποδώσει τα μέγιστα, καθώς η Roadstone εμφανίζει έναν από τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στη βιομηχανία των ελαστικών παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων τα ελαστικά φτάνουν σε πάνω από εκατό χώρες ανά τον κόσμο.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ;

Όλα τα ελαστικά Roadstone έρχονται με εγγύηση 72 μηνών από την ημερομηνία παραγωγής τους, ώστε να έχετε άλλη μια δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που δε νιώθετε τόσο άνετα δοκιμάζοντας τη μάρκα για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τις κριτικές που υπάρχουν στα μεγαλύτερα φόρουμ ελαστικών, οι περισσότεροι οδηγοί δοκιμάζουν τα ελαστικά Roadstone για την τιμή τους την πρώτη φορά, αλλά τα αγοράζουν ξανά για την ποιότητα και τη σιγουριά που τους δίνουν κατά την οδήγηση. Όπως και να το κάνουμε το όνομα NEXEN που βρίσκεται πίσω από αυτά τα budget ελαστικά είναι αρκετά βαρύ και οι Νοτιοκορεάτες έχουν αποδείξει ότι δεν αστειεύονται με την ποιότητα των προϊόντων τους.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 68026
προβολή περισσότερων 20
του 68026
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή