Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Sailun

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ SAILUN

Τα πρώτα ελαστικά SAILUN παρήχθησαν στην Κίνα το 2001. Αν και σχετικά νέος παίκτης στον κλάδο τον ελαστικών, η SAILUN έχει καταφέρει σε λιγότερο από 20 χρόνια να φτάσει, ακόμα και να ξεπεράσει σε πωλήσεις εταιρίες που κάποτε φάνταζαν να μην απειλούνται. Πλέον η SAILUN θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες καθώς πουλά πάνω από 30 εκατομμύρια ελαστικά το χρόνο.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Προσηλωμένοι πάντα στην ικανοποίηση των πελατών τους οι άνθρωποι της SAILUN χτίζουν χρόνο με το χρόνο ένα πολύ πιστό κοινό πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες. Εξυπηρέτηση – Τιμή – Ποιότητα.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ SAILUN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα συναντάμε κατά κύριο λόγο ελαστικά φορτηγών οχημάτων από τη SAILUN. Σίγουρα όμως για κάποιον που ψάχνει μια λύση «ένα σε όλα», για το επιβατικό του όχημα, αξίζει να προσπαθήσει να βρει τα ελαστικά Atrezzo ZSR. Τα ελαστικά SAILUN Atrezzo ZSR είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης αναζήτησης από πλευράς SAILUN για εκείνο το ελαστικό που θα έχει κορυφαία απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, θα προσφέρει άνεση ακόμα και σε όχι τόσο ομαλούς δρόμους, αλλά και πολύ υψηλή ασφάλεια για τους επιβάτες του οχήματος. Με ασύμμετρο σχεδιασμό, πλατύ πέλμα για να παρέχει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ SAILUN

Όσον αφορά τώρα τα ελαστικά για φορτηγά εδώ βρίσκουμε διάφορα μοντέλα για τις διάφορες ανάγκες των πελατών. Δύο από αυτά είναι:

  • S605 EFT : είναι το κορυφαίο ελαστικό ελαστικών της SAILUN, το οποίο διαθέτει πέντε ευρείες ραβδώσεις για σταθερή οδήγηση σε όλες τις ταχύτητες. Οι εξαιρετικά μεγάλες αυλακώσεις βελτιώνουν την πρόσφυση για εξαιρετική αντοχή στην υδροπλάνηση
  • S606 EFT: είναι ένα κορυφαίο ελαστικό SAILUN, το οποίο διαθέτει εξαιρετικά ευρείς ώμους με ενσωματωμένες γωνίες για εξαιρετική ευστάθεια και πρόσφυση υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. To μεγάλο βάθος πέλματος εξασφαλίζει ότι το S606 EFT προσφέρει εξαιρετική απόσταση σε μίλια, ενώ ένας συμμετρικός σχεδιασμός πλευρικής σύζευξης προωθεί την ομοιόμορφη φθορά και ένα τετραγωνικό αποτύπωμα. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 68026
προβολή περισσότερων 20
του 68026
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή