Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Semperit

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ SEMPERIT

H SEMPERIT είναι μια Αυστριακή εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1850. Το εργοστάσιο παρήγαγε πλαστικά είδη για αρκετά χρόνια, μέχρι το 1900 όπου κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα ελαστικά αυτοκινήτων. Το 1936 η SEMPERIT ξεκινά την παραγωγή του πρώτου χειμερινού ελαστικού που έφερε το όνομα «ΓΟΛΙΑΘ». Το 1963 οι σειρές M και S της εταιρίας γίνονται best seller. Ενώ τέλος το 1985 ενσωματώθηκε στο group CONTINENTAL, και έτσι η τεχνογνωσία των δύο ηγετών της Ευρώπης στον τομέα των ελαστικών εκτοξεύτηκε.

ΤΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ SEMPERIT

Οι τιμές των ελαστικών SEMPERIT κυμαίνονται από 48 μέχρι 212 ευρώ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε ελαστικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το πιο φθηνό Semperit COMFORT-LIFE 2 μέχρι και το πιο ακριβό Semperit Speed-Grip 3 όλα τα τα ελαστικά φέρουν την εγγύηση ποιότητας της SEMPERIT που σημαίνει ότι και οι πιο απαιτητικοί θα είναι ικανοποιημένοι.

ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ;

Φθηνά ελαστικά όμως δε σημαίνει τίποτα χωρίς να δούμε τα επί μέρους χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου. Και αυτό διότι τα φθηνά ελαστικά SEMPERIT δε σώζουν μόνο το πορτοφόλι σας κατά την αγορά τους αλλά και σε όλη τη διάρκεια ζωής τους, καθώς η εξελιγμένη τεχνολογία που ενσωματώνουν, μειώνει τη αντίσταση κύλισης σε πολύ μεγάλο βαθμό, πράγμα που σημαίνει ότι όσο οδηγείτε με ελαστικά SEMPERIT εξοικονομείτε καύσιμα.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ SEMPERIT

Τα ελαστικά SEMPERIT έχουν ειδικά διαμορφωμένο πέλμα το οποίο χαρίζει άριστη πρόσφυση και δίνει στον οδηγό όλη τη σιγουριά που χρειάζεται. Η μεγάλη γκάμα ελαστικών της SEMPERIT καλύπτει όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στα διαφορετικά τερέν και σε διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας.

Τα αγαπημένα μας μοντέλα ελαστικών SEMPERIT είναι:

  • Το καλοκαιρινό ελαστικό COMFORT-LIFE 2, το οποίο προσφέρει άνετη και χωρίς θόρυβο οδήγηση, υψηλή αντοχή στην υδροπλάνηση
  • To χειμερινό ελαστικό SPEED GRIP 3, που χάρει στον καινοτόμο σχεδιασμό του, μειώνει την απόσταση φρεναρίσματος σε χιονισμένες και παγωμένες επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ασφάλεια πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το ενδιαφέρον για τους καταναλωτές της:

  • Η SEMPERIT δε μένει στα λόγια όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών της. Γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι τα ελαστικά της να προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια στον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες, έχει στο παρελθόν ανακαλέσει πολύ μεγάλους όγκους ελαστικών, μόνο στην υποψία ότι αυτά θα μπορούσαν να παρουσιάσουν κάποια δυσλειτουργία στο μέλλον. Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες ελαστικών για τις οποίες η μείωση του κόστους παραγωγής, τα κέρδη και τα μερίδια αγοράς είναι πιο σημαντικά, η SEMPERIT επιλέγει να χάσει χρήματα, για να διασφαλίσει την ασφάλεια των καταναλωτών της και να μη θέσει σε ρίσκο την ζωή τους.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 815
προβολή περισσότερων 20
του 815
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή