Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Starmaxx

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ STARMAXX

Τα ελαστικά STARMAXX παράγονται από την τούρκικη εταιρία ελαστικών PETLAS. H ιστορία της εταιρίας δεν είναι και ότι καλύτερο για το ελληνικό ακροατήριο, καθώς αυτή ξεκίνησε με την παραγωγή ελαστικών για λογαριασμό του στρατού της Τουρκίας, για την αντιμετώπιση του εμπάργκο που ακολούθησε την εισβολή στην Κύπρο. Για τα επόμενα χρόνια η εταιρία κατασκεύαζε ελαστικά για στρατιωτικά οχήματα και μαχητικά αεροσκάφη. Αυτό, μέχρι το 2005 όπου έχουμε την εμφάνιση των ελαστικών STARMAXX. Αρχικά η παραγωγή ξεκίνησε με ελαστικά για τρακτέρ, που ακόμα και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής, και από το 2010 έχουμε τη εμφάνιση των ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ STARMAXX

  • Για τα επιβατικά αυτοκίνητα οι τιμές ξεκινούν από τα 70 ευρώ για το μοντέλο Starmaxx Tolero ST330 και φτάνουν μέχρι τα 105 ευρώ με το Starmaxx Ultra Sport ST730, ένα ελαστικό που παρά τη χαμηλή τιμή του προσπαθεί και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνει να προσφέρει χαρακτηριστικά πολύ ακριβότερων ελαστικών επιδόσεων.
  • Για τα ειδικά ελαστικά για τρακτέρ το Starmaxx TR 55 είναι η φθηνότερη πρόταση της εταιρίας με μια τιμή που ξεκινά από τα 55 ευρώ, ενώ η ναυαρχίδα, το Starmaxx TR 130 δεσπόζει κάπου πολύ ψηλά με τιμή που αγγίζει τα 4000 ευρώ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ STARMAXX

Αυτή τη στιγμή η εταιρία απασχολεί πάνω 2000 εργαζομένους, με τα ελαστικά Starmaxx να φτάνουν σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αν και σχετικά καινούρια στον τομέα των ελαστικών η εταιρία έχει όραμα να γίνει μια παγκοσμίως γνωστή μάρκα που προσφέρει ασφάλεια, πάντα σεβόμενη το περιβάλλον με τη σκέψη της να βρίσκεται συνεχώς στις επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή