Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Taurus

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Κατηγορία τιμών

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ TAURUS

Η ιστορική εταιρία από την Ουγγαρία ξεκίνησε στη Βουδαπέστη το 1882 με άλλο όνομα. Το 1973 το όνομα TAURUS υιοθετήθηκε από όλες τις σειρές προϊόντων που παρήγαγε η εταιρία. Όμως τα ελαστικά αυτοκινήτων ήρθαν πολύ αργότερα το 2013. Όντας μια από τις πιο νέες εταιρίες στον κλάδο παραγωγής ελαστικών αυτοκινήτων η TAURUS κατάφερε πολύ γρήγορα να προσαρμοστεί στις σύγχρονες προκλήσεις και πολύ γρήγορα πήρε θέση μάχης στη σκακιέρα του παγκόσμιου ανταγωνισμού.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ TAURUS

Οι τιμές των ελαστικών TAURUS όσον αφορά τα επιβατικά αυτοκίνητα ξεκινούν από τα 50 και φτάνουν μέχρι τα 100 ευρώ, με τα φθηνότερα ελαστικά στην αγορά να είναι τα χειμερινά Taurus Winter 601. Όμως τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων δεν αποτελούν τη βασική ενασχόληση των ανθρώπων της TAURUS, καθώς η εταιρία έχει δώσει μεγαλύτερη βάση, και η αλήθεια είναι τα καταφέρνει πολύ καλά, στα ελαστικά για αγροτικές εργασίες. Τα ελαστικά των τρακτέρ μάλιστα κυκλοφορούν σε μια τεράστια ποικιλία για όλες τις ανάγκες, τα διαφορετικά τερέν και τους διάφορους τύπους εργασιών, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 300 ευρώ και φτάνοντας στα 3500 ευρώ για τους πραγματικά επαγγελματίες του κλάδου.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ TAURUS;

Τα ελαστικά TAURUS δεν παράγονται απλά από μια απλή εταιρία. Η TAURUS το 2012 εξαγοράστηκε από τη MICHELIN, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ελέγχους ποιότητας που δέχονται τα προϊόντα της πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά. Για ειδικά ελαστικά, επιλέξτε TAURUS τώρα!

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 82
προβολή περισσότερων 20
του 82
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή