Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Tigar

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Tigar ελαστικά

Τα ελαστικά Tigar είναι εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας και προσφέρουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε προσιτή τιμή.

Ακόμα μια οικονομική θυγατρική της Michelin, είναι και η βιομηχανία παραγωγής ελαστικών Tigar. Με έδρα και αυτή στην Σερβία, στοχεύει στο Ευρωπαϊκό κοινό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν σημειώνει πωλήσεις και εκτός Ευρώπης. Στο εργοστάσιο, όπου παράγονται ελαστικά Tigar, ιδρύθηκε το 1935 αρχικά για την παραγωγή προϊόντων φτιαγμένων από καουτσούκ, για να έρθει 40 χρόνια μετά μια συμφωνία συνεργασίας, το 1978, με την BFGoodrich. Η παραγωγή ελαστικών είχε ξεκινήσει από το 1959 ενώ το 1972 παράχθηκε το πρώτο radial ελαστικό. Μέχρι το 2006 η εταιρεία με έδρα το Pirot, δεν άνηκε εξ' ολοκλήρου στον όμιλο Michelin, όλα άλλαξαν όμως το 2007 όταν η δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανία ελαστικών, αποφάσισε να εξαγοράσει όλες τις μετοχές της. Έκτοτε πολλά εκατομμύρια δόθηκαν στην αναβάθμιση του εργοστασίου, κάτι που οδήγησε και σε βραβεία αλλά και σε αύξηση εργατικού δυναμικού και παραγωγικότητας.

Τα λάστιχα Tigar απευθύνονται σε επιβατικά οχήματα, SUV αλλά και μικρά φορτηγά. Η γκάμα τους μπορεί να μην είναι τεράστια, είναι όμως ικανοποιητική προσφέροντας επιλογές σε κάθε κατηγορία και για κάθε εποχή και φυσικά σε ασυναγώνιστες τιμές που θα βρείτε στο elastiko.com.

Για απλά επιβατικά, η σειρά Sigura είναι διαθέσιμη για ζάντες 13’’ μέχρι και 16’’, ξεχωρίζει για την καλή πέδηση τόσο σε στεγνούς όσο και σε βρεγμένους δρόμους, ενώ παρέχει εξαιρετική σταθερότητα στις στροφές χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο πέλμα τους. Για μεγαλύτερες ζάντες επιλέξτε τα ελαστικά Prima της Tigar (15’’ μέχρι και 18’’). Η ειδικά σχεδιασμένη κατεύθυνση 3 μεγάλων διαμηκών αυλακώσεων προσφέρουν σταθερότητα αλλά και καλή εκκένωση του νερού, καλή ακρίβεια διεύθυνσης, ενώ παρέχει και αυτό όπως και η σειρά Sigura εξαιρετικό κράτημα στις στροφές. Η μάρκα Tigar δίνει την λύση και στους επαγγελματίες, με την σειρά Cargo Speed η οποία ξεχωρίζει για το ενισχυμένο ασύμμετρο σχέδιο πέλματος με τις 3 διαμήκεις αυλακώσεις για γρήγορη εκκένωση νερού. Παρέχει αποτελεσματική πρόσφυση κατά την πέδηση αλλά και χαλαρή οδηγική εμπειρία σε ομαλό έδαφος. Το χαμηλό προφίλ προσφέρει καλή σταθερότητα στις στροφές ενώ δεν μπορεί κανείς να προσπεράσεις και την εξαιρετική αντίσταση φορτίου τους.

Εν ολίγοις, η Tigar είναι μια σύγχρονη μάρκα ελαστικών που αναπτύχθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών της και των πελατών της σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς με την υπογραφή ενός κορυφαίου ομίλου πίσω στης. Τα ελαστικά Tigar προσφέρουν εδώ και δεκαετίες, αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες σε τιμές ασυναγώνιστες. Δεν μένει παρά να τα δοκιμάσετε.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή