Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Torque

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Torque ελαστικά

Τα ελαστικά Torque είναι κορυφαία ελαστικά ποιότητας που είναι γνωστά για την εξαιρετική πρόσφυση τους ανεξάρτητα από την κατάσταση του οδοστρώματος σε δελεαστικό οικονομικό πακέτο.

Τα ελαστικά της Torque αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και την πραγματική αξία για τα χρήματα. Η εταιρεία κατασκευάζει και διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα ελαστικών αυτοκινήτων, ελαστικών UHP, ελαστικών 4x4, ελαστικών Van, ελαστικών για όλες τις εποχές, χειμερινών ελαστικών, ελαστικών φορτηγών και ελαφρών ελαστικών φορτηγών. Τα ελαστικά Torque παράγονται σε μια σύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία συναρμολόγησης ελαστικών. Καινοτόμος σχεδιασμός και δοκιμή προϊόντων παγκόσμιας κλάσης, σε συνδυασμό με ακριβή συστήματα ελέγχου ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι το προϊόν είναι συνεχώς συμμορφούμενο με όλη την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα ελαστικά φορτηγών της προσφέρουν έναν συνδυασμό «απόδοσης, ακρίβειας και ισχύος» για διαδρομές μεσαίας έως μεγάλης απόστασης σε περιφερειακούς και αστικούς δρόμους. Η σειρά φορτηγών ροπής υποστηρίζεται από ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO: 9001, DOT, ECE και INMETRO και είναι επίσης συμβατό με το REACH.

Τα ελαστικά αυτοκινήτων της έχουν σχεδιαστεί για να ανταγωνίζονται με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες παγκοσμίως. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τη γκάμα των ελαστικών της Torque σε τιμές που είναι προσιτές για τον σύγχρονο οδηγό.

Σε όλο τη γκάμα της, τα ελαστικά Torque πετυχαίνουν συνεχώς μεγάλες διακρίσεις στο σύστημα διαβάθμισης της ΕΕ, παρέχοντας μικρότερες αποστάσεις σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους, χειρισμό υψηλής απόδοσης για μεγαλύτερη πρόσφυση και μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου.

Παγκόσμια διάθεση ελαστικών

Τα ελαστικά TORQUE έχουν τρέχουσες εμπορικές συνεργασίες σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και διατηρούν έναν ισχυρό και σίγουρο στόχο να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές συνεργασίες με τους κατασκευαστές και τους πελάτες.

Η εταιρεία παρέχει πολύτιμη τεχνική υποστήριξη και συμβουλές καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής των ελαστικών της. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην τεχνογνωσία της κατασκευής εμπορικών σημάτων στις παγκόσμιες αναπτυσσόμενες αγορές, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου ελαστικών συμπεριλαμβανομένων των PCR, UHP, 4x4, Truck, Light Truck και Van. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή