Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Uniroyal

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Uniroyal ελαστικά

Αν σας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και ασφάλεια στο υγρό οδόστρωμα τότε τα ελαστικά Uniroyal είναι για εσάς.

Η Uniroyal φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας βρόχινα ελαστικά της και την αποτελεσματικότητά τους να επιβεβαιώνεται από πολλές ανεξάρτητες δοκιμές. Η Uniroyal ασχολήθηκε αρχικά με την παραγωγή προϊόντων από καουτσούκ για ορυχεία και ελαστικά για άμαξες. Το πρώτο εργοστάσιο Uniroyal άνοιξε το 1877 στη Λιέγη και την εποχή εκείνη ονομάστηκε χαρέμι, καθώς η πλειονότητα των υπαλλήλων της ήταν γυναίκες. Η μάρκα Uniroyal είναι γνωστή από το 1969, κυρίως για τα ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί για βρεγμένο οδόστρωμα. Μια ομπρέλα, το σύμβολο της μάρκας που αναγράφεται στα ελαστικά τους, αποτελεί εγγύηση ασφάλειας, η οποία αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία. Από το 1979 η εταιρεία ανήκε στον Continental Group, το οποίο παρέχει πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμα υλικά.

Τεχνολογία αιχμής

Από την αρχή η εταιρεία επενδύει σε νέες τεχνολογίες και ακούει τις ανάγκες των οδηγών. Φροντίζοντας για την ασφάλειά τους και επιδιώκοντας την υψηλή άνεση οδήγησης, η Uniroyal βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της. Εστιάζοντας στην ασφάλεια σε βρεγμένους δρόμους, η εταιρεία εφαρμόζει τεχνολογίες εμπνευσμένες από τη φύση. Φυσικά, αναφέρουμε την τεχνολογία δέρματος καρχαρία (SST). Χρησιμοποιώντας βιομετρικές μεθόδους, οι σχεδιαστές μας κατάφεραν να αναδημιουργήσουν την ικανότητα του δέρματος καρχαρία να απομακρύνει το νερό. Αυτό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που δίνει στους οδηγούς μια ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας κατά την οδήγηση σε βρεγμένους δρόμους.

Εκτός από την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απόδοση των ελαστικών, η Uniroyal επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην οικονομική απόδοση των προϊόντων τους. Όχι μόνο είναι η τιμή πλεονεκτική, αλλά η βελτιστοποιημένη φθορά του πέλματος, καθιστά τα ελαστικά πιο ανθεκτικά και οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις εκπληκτικές τους ιδιότητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η Uniroyal έλαβε επίσης μέριμνα για εξοικονόμηση κόστους καυσίμων. Η χαμηλή αντίσταση κύλισης και η ισορροπημένη κατανομή πίεσης παρέχουν εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου.

Η γκάμα των ελαστικών μας καλύπτει κάθε ανάγκη. Έτσι, ανεξάρτητα από το είδος του αυτοκινήτου που οδηγείτε, όπου οδηγείτε ή πώς οδηγείτε, θα έχουμε ένα ελαστικό που σας ταιριάζει. Το RainSport3 είναι το ιδανικό καλοκαιρινό ελαστικό για σπορ αυτοκίνητα. Το Snow Max 2 είναι το τέλειο χειμερινό ελαστικό για επιβατικά αυτοκίνητα, ενώ για τους οδηγούς SUV το Rallye 4x4 street είναι το καταλληλότερο. Και αν προτιμάται ελαστικό παντός καιρού, έχουμε το AllSeasonExpert. Η λίστα συνεχίζεται, όποιος και αν είναι ο καιρός.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 518
προβολή περισσότερων 20
του 518
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή