Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Vredestein

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Vredestein ελαστικά

Τα ελαστικά Vredestein έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν άριστα και να μεγιστοποιούν την απόδοση τους ανά πάσα στιγμή, σε κάθε καιρό.

Η Apollo Vredestein B.V. είναι κατασκευαστής ελαστικών με έδρα την Ολλανδία. Η ιστορία της είναι πάνω από 100 ετών. Η προέλευση της Vredestein χρονολογείται από το 1909. Στην αρχή, το εργοστάσιο παρήγαγε κυρίως μπάλες του τένις, καλύμματα δαπέδου από καουτσούκ, παπούτσια και άλλα συναφή προϊόντα. Το 1934, το εργοστάσιο καίγεται, και μετά την ανοικοδόμηση του, άρχισε να παράγει ελαστικά ποδηλάτων. Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Vredestein συνεργάστηκε με την αμερικανική εταιρεία BF Goodrich. Το 2009, αποκτήθηκε από την Apollo Tires Ltd της Ινδίας. Η Apollo Vredestein B.V. έχει την έδρα της στο Άμστερνταμ και την εγκατάσταση παραγωγής του στο Enschede. Σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί ελαστικά με τα εμπορικά σήματα Apollo και Vredestein μέσω γραφείων στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Τα προϊόντα Vredestein περιλαμβάνουν ελαστικά αυτοκινήτων, ελαστικά για γεωργικές και βιομηχανικές εφαρμογές και ελαστικά ποδηλάτων. Η Vredestein είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που παράγουν συνεχώς νέα ελαστικά για αυτοκίνητα ρετρό. Ένας σημαντικός αριθμός ελαστικών αυτοκινήτων σχεδιάστηκε από τον ιταλικό οίκο Giugiaro Design. Αν τα ελαστικά είχαν ταξινομηθεί ανάλογα με την εμφάνιση, η Vredestein θα πήγαινε σίγουρα στην πρώτη θέση. Μοντέλα της που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον Giorgetto Giugiaro, ο οποίος κέρδισε το κύριο βραβείο στον διαγωνισμό του 1999 για τον καλύτερος σχεδιαστή αυτοκινήτων του 20ου αιώνα. Τα πέλματα ελαστικών Vredestein, κατά συνέπεια, είναι εξαιρετικά δυναμικά και κομψά.

Εκτός από το ελκυστικό σχεδιασμό τους, τα ελαστικά Vredestein αποδίδουν και εξαιρετικά. Αυτή η απόδειξη μπορεί να βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις της στις δοκιμές ADAC που αποκτήθηκαν από το δημοφιλές μοντέλο Sportrac 5. Μεγάλα βήματα έχουν γίνει στον τομέα της ασφάλειας, του χειρισμού και της οικονομίας καυσίμου κατά τη διάρκεια των δεκαετιών και τα ελαστικά έχουν διαδραματίσει καίριο ρόλο στην εξέλιξη αυτή. Κάθε χρόνο, οι επαγγελματίες από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Vredestein μελετούν εκατοντάδες χιλιάδες δοκιμαστικά χιλιόμετρα: δεν σταματούν μέχρι να βρεθεί το τέλειο πέλμα, το καλύτερο μίγμα καουτσούκ και η βέλτιστη βασική δομή. Το αποτέλεσμα ήταν υψηλές κατατάξεις σε ανεξάρτητες ευρωπαϊκές δοκιμές ελαστικών.

Τα γεωργικά ελαστικά της Vredestein έχουν λάβει πολλές φορές αναγνώριση από ανεξάρτητους φορείς. Τα Traxion + και TraxionXXL έχουν ορίσει ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία τους, όπως και η σειρά Flotation και το Greentrax, τα οποία αναπτύχθηκαν ειδικά για συντήρηση κήπων. Επιπλέον, η Vredestein διαθέτει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα βιομηχανικών ελαστικών και κατέχει μοναδική θέση. Η ανώτερη ποιότητα και η άριστη απόδοση των γεωργικών ελαστικών της Vredestein υπογραμμίζεται περαιτέρω από το γεγονός ότι διάφοροι κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων τοποθετούν ελαστικά Vredestein στον εργοστασιακό εξοπλισμό τους.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 809
προβολή περισσότερων 20
του 809
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή