Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Westlake

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά Westlake. Μπορεί για τους περισσότερους Ευρωπαίους να μη λένε τίποτα. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ γνωστά. Παράγονται στην Κίνα από την εταιρία Hangzhou Zhongce Rubber Co. Ltd και λόγω του ότι πωλούνται σε αγορές του εξωτερικού εδώ και δεκαετίες, έχουν ξεφύγει κατά πολύ από το κινέζικα επίπεδα ποιότητας. Τα Westlake είναι μια οικονομική μάρκα ελαστικών η οποία εξάγει ελαστικά στη Βόρεια Αμερική εδώ και 50 χρόνια. Στην άλλη μεριά του ωκεανού τα ελαστικά Westlake είναι ιδιαίτερα γνωστά για τις χαμηλές τους τιμές αλλά πάνω απ’ όλα την αξιοπιστία τους.

ΤΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Η WESTLAKE

Για τα επιβατικά αυτοκίνητα βρίσκουμε τα:

  • RP18. Ελαστικό για τη διάνυση μεγάλων αποστάσεων. Ιδανικό για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έχει μια από τις πιο χαμηλές τιμές στην κατηγορία του. Ο ειδικός σχεδιασμός του πέλματος του ελαστικού είναι ιδανικός για οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα, βελτιώνει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου κατά το στρίψιμο και προσφέρει καλά κρατήματα.
  • SA07 SPORT: Πρόκειται για ένα ελαστικό επιδόσεων το οποίο δεν έχει πολύ στενό εύρος απόδοσης. Παρόλο που προορίζεται κατά κύριο λόγο για sport αυτοκίνητα και γρήγορη οδήγηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο σε βρεγμένο η στεγνό οδόστρωμα. Έχει ειδικό σχεδιασμό πέλματος που προωθεί τη σταθερότητα, την ταχεία απόκριση στο στρίψιμο και άνω απ’ όλα την ασφάλεια.

Στα ελαστικά ελαφρών φορτηγών αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το:

  • SL369 RADIAL A/T: Είναι ένα ακτινωτό ελαστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα τερέν και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ξεπερνά εμπόδια και ανώμαλο έδαφος. Προσφέρει την απόλυτη ισορροπία στην οδήγηση εντός ή εκτός δρόμου.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77158
προβολή περισσότερων 20
του 77158
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή